U bent hier

Synchronisatie: Syncless

Bestanden synchroniseren is een uitstekende methode om er voor te zorgen dat op een andere plek in je thuis netwerk de bestanden terug zijn te vinden die je niet wilt verliezen en dat deze altijd de laatste versie zijn.

Syncless is hiervoor uitermate geschikt, maar dat is nog niet alles. Mappen markeren is een methode waarmee verspreide folders met dezelfde soort bestanden gesynchroniseerd worden naar een enkele verzamelmap elders in het huis netwerk. Een bekend voorbeeld is de vaste map waar de scanner naar toe scant en de standaard locatie van de digitale camera elders op de computer. Syncless kan dan de bestanden uit deze twee verspreidde mappen synchroniseren met één map op de centrale schijf.

Het peogramma is erg veelzijdig en kan ook synchroniseren met een usb drive of een andere computer. Filters kunnen gebruikt worden om bepaalde bestanden uit te sluiten indien nodig. Als je bestanden synchroon moet houden dan is dit een krachtig alternatief ten opzichte van de andere synchronisatie programma's.

Bron: www.pcadvisor.co.uk

Downloadlink

Platform: Windows 7 (32/64bit), Windows Vista (32/64 bit), Windows XP
Versie: 2.1
Licentie: Freeware
Producent: big5sync

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer